Yeni müdür göreve başladı

DEMRE İlçe Emniyet Müdür vekilliğine getirilen Murat Üstündağ, görevine başladı.

26 Ocak 2017 Perşembe 10:56
Yeni müdür göreve başladı
İsmail Cem Şahiner'in Muratpaşa Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atanmasının ardından Demre Emniyet Müdürlüğü'ne vekil olarak Murat Üstündağ getirildi. Emniyet Müdür vekili Murat Üstündağ görevine başladı. Evli ve 1 çocuk babası Murat Üstündağ, "Meslekteki ilk görev yerim olan Demre'ye emniyet müdür vekili olarak atanmak benim için çok farklı ve olağanüstü bir duygu. İlk mesleğe başladığım günün heyecanı ve mutluluğu içinde Demrelilerin desteği ile çalışma arkadaşlarımla birlikte Demre'nin huzur ve güveni için çalışacağım" dedi.
Murat Üstündağ, 1978 Ankara doğumlu. 1996 yılında Ankara Polis Koleji'ni bitirdi. Ardından 2001 yılında Polis Akademisi'nden komiser yardımcısı olarak mezun oldu. İlk görev yeri olarak Demre'ye atandı. Ardından Iğdır ve Kastamonu illerinde görev yaptı. 16 yıldır emniyet teşkilatında görev yapıyor. 

Son Güncelleme: 26.01.2017 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.