Yeni koleksiyonun çekimi Antalya'da

 TÜRKİYE başta olmak üzere çeşitli ülkelerde düzenlediği defilelerde Karabağ'da Türk ve Müslümanlara yapılan soykırımı anlatan koreografiler hazırlayıp dünya medyasının dikkatini çeken Azerbaycan asıllı Norveçli tasarımcı Shervin Najafpour, 2019 İlkbahar-yaz koleksiyonunun çekimlerini Antalya'da gerçekleştirdi.

18 Mayıs 2019 Cumartesi 11:04
Yeni koleksiyonun çekimi Antalya'da

Antalya Fashion Week 2019'da da ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıtarak büyük beğeni toplayan Shervin Najafpour, beyaz renklerin ağırlıklı olduğu yeni koleksiyonunun çekimlerini Belek'teki The Land of Legends'te gerçekleştirdi. Sırbistan asıllı Türk vatandaşı Ehat Lekovic tarafından çekilen katalog fotoğraflarında, mankenler güzellikleriyle göz doldurdu. Emy Ajans mankenleri Yasmin Uge ve Yusuf Yaman'ın tanıttığı elbiselerdeki takılar dikkat çekti.

Fashion Week 2019'a katılmak için Antalya'ya geldiğini ve hayran kaldığını söyleyen Shervin Najafpour, showroom açmak için çalıştığını belirtti.


Anahtar Kelimeler:
Shervin Najafpour
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.