Yeni dekandan MATSO'ya ziyaret

 AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Karkacıer, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş'ı ziyaret etti.

24 Kasım 2017 Cuma 12:34
Yeni dekandan MATSO'ya ziyaret

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Osman Karkacıer'a başarılar diledi. AÜ Manavgat Turizm Fakültesi'nin ardından Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi'nin de gelecek yıl öğrenci alacağını kaydeden Başkan Boztaş, "Fakültemizde gelecek yıl 2 bölüme öğrenci alımı yapılacak. Manavgat olarak 3'üncü fakültenin açılması için çaba gösteriyoruz. 3'üncü fakültenin kurulması ile ilçemizde üniversite kuruluşunun geçekleşebileceğiz" dedi.

Manavgat'a üniversite kurulmasıyla 10 yılda 25 bin öğrenci getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Ahmet Boztaş, üniversitenin sosyal ve kültürel katkı sağmasının yanı sıra ilçe ekonomisi ve ticaretine de katkı sağlayacağını belirtti.


ÜNİVERSİTE KONUSUNDA ADIMLAR ATILACAK

Prof. Dr. Osman Karkacıer ise Başkan Boztaş'a desteği için teşekkür ederek fakültenin Manavgat'a hayırlı olmasını diledi. Bütün enerjisi ve sinerjisini Manavgat'ın üniversiteleşmesi yolunda kullanacağını belirten Prof. Dr. Karkacıer, “Bilimi ve desteği bir araya getiriyoruz. İnşallah bundan sonra üniversite olma yolunda gereken adımları atacağız. Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi olarak hızlı bir şekilde en az iki bölümde eğitim öğretime başlamayı planlıyoruz. Önümüzdeki hafta üniversitemiz senatosunda görüşülecek. 2018-2019 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerimizi alacağız. İlerleyen yıllarda fakültemizi büyüterek genişleteceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.