Yaz Spor Okulu öğrencileri Antalya'yı geziyor

 KEPEZ Belediyesi Spor Okulları'nın öğrencileri hem spor yapıyor hem de düzenlenen gezilerle kenti tanıma fırsadı buluyor.

20 Ağustos 2019 Salı 16:24
Yaz Spor Okulu öğrencileri Antalya'yı geziyor

Kepez Belediyesi'nin açtığı Spor Okulları, çocuk ve gençlere spor yapmanın yanı sıra keyifli bir tatilin de kapılarını aralıyor. Kepez Belediyesi'nin spor komplekslerinde, tecrübeli öğretmenler eşliğinde eğitim gören öğrenciler, yaz tatilinde yaşadıkları şehri gezerek tanıma imkanı da buluyor. Kepez Belediyesi Spor Okulları'nın yaz boyunca devam eden gezi programına basketbol ve voleybol branşların da eğitim gören öğrenciler de katıldı.



ÖĞRENCİLER UÇAK OKULUNDA
Öğrenciler, Türkiye'nin ilk tematik meslek lisesi olan Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan yolcu uçağını gezdi. Çocuklar, uçağın içinde bulunan yolcu kabin bölümü, uçak kütüphanesi ve uçak müzesini büyük bir merakla inceledi. İlk kez uçağa binen bazı öğrenciler de şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kepez Belediyesi Spor Okulları'nın gezi programı Dokumapark'ta devam etti.

OYUNCAKLARIN DÜNYASINA YOLCULUK
Dokumapark'daki Oyuncak Müzesi'ni de gezen öğrenciler, oyuncakların gizemli dünyasında hafızalarında unutulmaz anılar biriktirdi. Demokrasi Müzesi'ni de ziyaret eden öğrenciler, 15 Temmuz Ruhu 3. Resim Heykel Yarışması'nda dereceye giren eserlerin yer aldığı sergiyi de gezdi. Şehrin önemli tesislerinin de aralarında bulunduğu gezi programında öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.