Yasaktan kurtuldu yağmura takıldı!

Antalya’nın Kaş ilçesi, denize girme yasağının sona erdiği 1 Haziran tarihine yağışla girdi.

01 Haziran 2020 Pazartesi 13:42
Yasaktan kurtuldu yağmura takıldı!



Talip Demirci

ANTALYA(İHA)-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, normalleşme surecine ilişkin kararlar kapsamında 1 Haziran’dan itibaren sahil ve plajlar da açıldı. Kaş’a 23 kilometre uzaklıkta yer alan dünyaca ünlü¨ Kaputaş¸ plajı da söz konusu açıklama doğrultusunda kapılarını ziyaretçilere açtı. Ancak Kaş denize girme yasağının sona erdiği, plajların açıldığı 1 Haziran tarihine yağışla girdi.



Gök gürültülü sağanak

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye, bu gece saatlerinden itibaren yeni bir serin ve yağışlı sistemin etkisi altına girecek. Hafta ortasına kadar kuzey, iç¸ ve batı bölgelerde (Marmara, Ege, Akdeniz,  İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgesinin iç¸ kesimlerinde) görülecek yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak seklinde olacak. Yağışların bugün (1 Haziran Pazartesi) Trakya, Güney ve İç¸ Ege, Batı Karadeniz’in iç¸ kesimleri ile göller yöresinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğüne göre, Kaş’ta havanın Pazartesi ve Salı gök gürültülü¨ sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. Öte yandan, Kaş Belediyesi korona virüs nedeniyle kapalı olan dünyaca ünlü Kaputaş plajında normalleşme süreci çerçevesinde yaz sezonu için çalışmalarını tamamladı. Kaputaş Sosyal Tesislerinin bulunduğu dünyaca ünlü plaja salgın tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda ziyaretçi alınacağı kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
KaşPlajYağmurKaputaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.