Yasağa rağmen denize girdiler!

Antalya’nın Alanya ilçesinde hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle birlikte hareketlilik yaşanırken, bazı vatandaşlar ise yasağa rağmen denize girip güneşlendi.

10 Mayıs 2020 Pazar 18:30
Yasağa rağmen denize girdiler!

Erdal Anak  
ANTALYA (İHA) - 
Türkiye'de korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında 11 Nisan tarihinde hafta sonları ve resmi günleri kapsayan şekilde başlayan yasak, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle aralarında Antalya’nın da bulunduğu 7 ilde sona ermesiyle cadde ve sokaklarına hareketlilik getirdi. Alanya’da güneşli havayı fırsat bilenler gerekli önlemlerini alarak dışarıya çıktı, yürüyüş yaptı. Özellikle sahil bandında yoğunluk yaşanırken, Oba ve Kestel mahallelerindeki plajlarda bazı vatandaşlar yasak olmasına rağmen denize girip güneşlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.