'Yaşa Sen Anne' son kez

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, 'Yaşa Sen Anne' operasını 10- 12 Mayıs günlerinde son kez sahnelenecek.

10 Mayıs 2016 Salı 16:06
'Yaşa Sen Anne' son kez
Gaetano Donizetti'nin 'Viva la Mamma' olarak bilinen ve sahneye 'Yaşa Sen Anne' adıyla uyarlanan bir operanın hazırlanış öyküsünün anlatıldığı eser, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Melih Öztürk'ün sahneye koyduğu, koreografisini Kürşat Kılıç'ın hazırladığı eserde Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nı şefler Tuglio Gaglıardo ile Ömer Yöndem dönüşümlü yönetecek. Koronun şefliğini de Mahir Seyrek yapacak.



Geleneksel 'tiyatro içinde tiyatro türünün' ilgi çekici örneklerinden olan ve içeriğiyle komik opera türünün başarılı örnekleri arasında yer alan eserde (Corilla Santinechi) rolünde Aslı Ayan, Ceren Aytekin, (Stefano) rolünde de Onur Alpaslan, Ümit Burak Tekinay sahnede yerlerini alacak.



Meriç Karataş, Serap Işık (Luigia Boschi), Umut Tarık Akça-Serhat Konukman (Agata), Gülçin Gültekin-Pınar Tekol (Dorotea Caccin)', Devrim Demirel-Göksay Yaran (Guglielmo Antolstoinolonoff), Şafak Güç-Mehmet Ali Tutar (Vincenzo Bizcroma-Orazio Preospero), Toygarhan Atuner-Mehmet Ali Tutar (Impresario) rollerinde sahneye çıkıyor. Bazı rollerin dönüşümlü canlandırıldığı eser, 10- 12 Mayıs günlerinde son kez seyirciyle buluşacak.

Son Güncelleme: 10.05.2016 16:07
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.