Yarın sular kesilecek!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak tamirat çalışması nedeniyle 17 Temmuz Çarşamba günü 07.00-16.00 saatleri arasında Kundu oteller bölgesi, Kundu ve Ermenek mahallelerinde su kesintisi yapılacak.

16 Temmuz 2019 Salı 14:59
Yarın sular kesilecek!

Kundu, Ermenek ve oteller bölgesinde su kesintisi

ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri; Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi Kundu Oteller bölgesinde içme suyu şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle çalışma yapacak. Arızanın giderilmesine yönelik 17 Temmuz Cuma günü 07.00- 16.00 saatleri arasında yapılacak tamirat çalışmaları nedeniyle zorunlu su kesintisi yapılacak. Kesintiden oteller bölgesi ile Kundu Mahallesi'nin tamamı ve Ermenek Mahallesi'nin bir kısmı etkilenecek. Çalışmaların erken bitirilmesi halinde sürenin dolması beklenmeden şebekeye su verilecek. ASAT yetkilileri, abonelerin söz konusu saatler arasında su ihtiyacını karşılamak için önlem almasını istedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.