Yardım sevenler yemekte buluştu

Finike Yardım Sevenler Derneği üyeleri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yemek düzenlendi.

09 Mart 2015 Pazartesi 10:33
Yardım sevenler yemekte buluştu
Finike Büke Restoran'da düzenlenen yemeğe Finike Kaymakamı Mesut Yakuta'nın eşi Derya Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile eşi Dilek Sarıoğlu, Emniyet Müdürü Cemil Doğan'ın eşi Sare Doğan, Finike Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Dilek Karakuş, Yardım Sevenler Derneği Başkanı Miray İmamoğlu, Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, yönetim kurulu üyeleri Ayşe Kuşataner ve Aynur Turgay, işadamlarıyla kadınlar katıldı.

Dernek Başkanı Miray İmamoğlu, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yemeğinde yeniden bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. İmamoğlu, "Tüm bayanlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Ayrıca organizasyonun gerçekleştirilmesinde katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlamanın yanı sıra düzenledikleri etkinliklerin başka bir anlamı daha olduğunu belirten İmamoğlu, elde edilen gelirle eğitim yardımı yapılacağını söyledi. İmamoğlu'nun konuşmasının ardından derneğe gelir sağlamak amacıyla çekiliş yapıldı. Yerel sanatçıların şarkılarıyla renk kattığı gecede davetliler gönüllerince eğlendi.
 

Son Güncelleme: 09.03.2015 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.