Yardım melekleri sevindirdi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Antalya Şubesi'nin yardımsever melekleri, belirledikleri ihtiyaç sahibi dar gelirli 150 aileye çeşitli gıda maddesi desteğinde bulundu.

22 Temmuz 2014 Salı 10:43
Yardım melekleri sevindirdi
Derneğin yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri, içerisinde pirinç, bulgur, makarna, mercimek, un, kahvaltılık zeytin, çay, şeker, sıvı yağ bulunan gıda paketlerini ailelerin adreslerine teslim etti. TYSD Antalya Şubesi Başkanı Havva Çobanoğlu'nun başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Yıldız Tütüncüoğlu, Emel Şan, Neşe Baykan, Hatice Tık, Bahriye İçli, Sebahat Çetinkaya, Miyesser Yücedağ, Mualla Doğan, bağışlarla Katmer Ticaret firmasından çeşitli gıda maddesi satın aldı. Kuru ve sıvı gıdalar, firmanın da 'fiyat indirimi' katkısıyla özenle paketlenip, dağıtıma hazırlandı.

Dernek başkanı Havva Çobanoğlu, derneğin her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda maddesi yardımında bulunduğunu hatırlatıp, dernek önünde oluşan izdihamı önlemek için de adrese teslim kararı aldıklarını söyledi. Çobanoğlu, "İnsanlar, uzak semtlerden zor koşullarda şehir merkezine gelerek paketini alıyordu. Taşıması da onlar için sorun oluyordu. Böylece, zorluk çekmelerini önlemiş olduk" dedi. 

Son Güncelleme: 22.07.2014 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.