Yabancı acente temsilcilerine Manavgat turu

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Helal Turizm Zirvesi'ne katılan yabancı seyahat acentelerinin temsilcileri Manavgat'ta tanıtım turu yaptı.

22 Nisan 2016 Cuma 16:07
Yabancı acente temsilcilerine Manavgat turu
Başbakanlık Yatırım Destek Ofisi, Türk Hava Yolları (THY) ve Serik Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Helal Turizm Zirvesi kapsamında Abu Dabi, Bahreyn, Kuveyt, Katar ve Dubai'den gelen seyahat acentelerinin temsilcilerine yönelik Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından tanıtım gezisi düzenlendi. Gezide ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezen heyet, kapalı çarşıda da alışveriş yaptı. Daha sonra tur operatörleri MATSO'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.



MATSO salonunda konuk heyete seslenen MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat'ın dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu belirterek, Körfez ülkelerinden gelecek turistlerin kendilerini evinde hissedeceğini ve en güzel şekilde tatil yapabileceğini söyledi. Başkan Boztaş, "İlçemizde tarih, deniz, doğa, su sporları, tarım ürünleri ve birçok güzelliği bir arada bulabileceksiniz. Ne ararsanız Manavgat'ta var" dedi.



Turizmde Alman ve Rus pazarına bağlı kalma riskinin yaşanan krizde görüldüğüne vurgu yapan Başkan Boztaş, turizmde pazar ve ürün çeşitlendirilmesinin mutlaka yapılması gerektiğini söyledi. Turizmdeki krizlerin ürün ve pazar çeşitlendirilmesi ile aşılabileceğine dikkati çeken Başkan Boztaş, "Geçen hafta İran'dan tur operatörleri ve gazetecilerin de araların bulunduğu 100 kişilik heyetin ardından bu hafta da Körfez ülkelerinden ağırladığımız tur operatörleri bu kapsamda yaptığımız çalışmaların bir parçası. Gelecekte sektörün bu bölgelere uygun yapılandırma çalışmalarına başlaması gerekmektedir" diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.04.2016 16:09
Anahtar Kelimeler:
Antalya Manavgat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.