VALİDEN KOMUTANA VEDA YEMEĞİ

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Ankara'da Personel Daire Başkanlığı'na tayin olan İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi'ye veda yemeği verdi.

14 Temmuz 2014 Pazartesi 11:31
VALİDEN KOMUTANA VEDA YEMEĞİ
Eşli gerçekleşen yemeğe Vali Öztürk’ün yanı sıra, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, vali yardımcıları, kaymakamlar ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Öztürk, 3 yıldır Antalya’da görev yapan Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi’nin yeni zamanlara uygun bir anlayışa sahip ve modern askerlik ile yöneticilik vasıflarını üzerinde taşıyan bir komutan olduğunun altını çizdi. Bütün bu vasıfların yanı sıra Aykut Albay’ın halkla ilişkilerinin de oldukça sağlam olduğuna vurgu yapan Vali Öztürk, kendilerinden bundan sonraki görevlerinde de böyle bir anlayışla görev yapmaya devam etmelerini rica etti. Aykut Albay ve ailesinin Ankara’da ve Yüksek Askeri Şura sonucunda atanacakları yeni yerde güzel günler geçirmelerini temenni eden ve mutluluklar dileyen Vali Öztürk, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi ise Antalya’nın emniyet ve asayişini sağlamak için 3 yıldır kolluk amiri olarak görev yaptığını ifade ederek, birlikte çalıştığı herkesten çok büyük destek gördüğünü belirtti. Vali Öztürk ve Tuğgeneral İrfan Can’ın mesleki tecrübe ve bilgi birikimlerinden her zaman faydalandığının altını çizen Kurmay Albay Tanrıverdi, desteklerinden dolayı birlikte çalıştığı herkese müteşekkir olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 14.07.2014 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.