Vali Türker, çilek ikram etti

SERİK Belediyesi tarafından düzenlenen 3'üncü Kültür Turizm ve Çilek Festivali açılışına katılan Vali Muammer Türker, vatandaşlara çilek ikram etti.

20 Mayıs 2016 Cuma 16:01
Vali Türker, çilek ikram etti
Serik Belediyesi'nin düzenlediği Kültür Turizm ve Çilek Festivali, Cumhuriyet Meydanında başladı. Festivale Vali Muammer Türker, Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Vali Türker, protokolde oturduğu sırada kendisine ikram için getirilen tepsi içerisinde çileklerin önce tadına baktı, daha sonrada vatandaşlara ikramda bulundu. 



Yurt içinden ve yurt dışından gelen gösteri ekiplerinin gösterinin ardından Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve Kaymakam Rıfat Altan, Vali Türker'e günün anısına plaket takdim etti. Vali Türker ve beraberindekiler daha sonra festival alanını gezdi.

Son Güncelleme: 20.05.2016 16:02
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.