Vali Öztürk'e Orman Bölge Müdürlüğünden Ziyaret

Orman Haftası nedeniyle Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, beraberindeki heyetle birlikte, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

21 Mart 2014 Cuma 17:36
Vali Öztürk'e Orman Bölge Müdürlüğünden Ziyaret
 Orman Haftası nedeniyle Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, beraberindeki heyetle birlikte, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Antalya'nın yüzölçümünün yüzde 55'inin orman olduğunun belirten Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, Antalya'nın yüzde 27 olan Türkiye ortalamasının iki katından daha fazla orman arazisine sahip olduğunu belirtti.

Vali Sebahattin Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, özellikle yaz aylarında meydana gelen orman yangınları hususunda gerekli tedbirlerin alınarak meydana gelebilecek yangınlardan en az zararla kurtulabilmek gerektiğinin altını çizdi

Son Güncelleme: 21.03.2014 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.