Vali Muammer Türker'e veda yemeği

VALİLER Kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Antalya Valisi Muammer Türker onuruna veda yemeği verildi.

04 Haziran 2016 Cumartesi 12:26
Vali Muammer Türker'e veda yemeği
 Mardan Palace Otel'de gerçekleşen veda yemeğine, emekli müsteşar ve Vali Saim Çotur, Merkez Valisi Can Direkçi, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi Büyükelçi Rifat Köksal, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Esat Göyük, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Yemekte konuşan Vali Muammer Türker, sadece Türkiye'nin değil dünyanın önemli kentlerinden birisi olan Antalya'da 20 ay görev yaptığını ve gönül huzuru ile ayrıldığını ifade ederek, "Özellikle bizim gibi konumda bulunan insanların hafta içi ve hafta sonu aynı yoğunlukta geçiyor" dedi. Başta turizm olmak üzere algı yönetiminin, tanıtımın çok önemli olduğunu belirten Vali Türker, Antalya'da, bir taraftan arka planda çalışmalar yaparken, bir taraftan da kentin görselliğini bütün dünyaya yansıtmaya çalıştıklarını dile getirdi.

DOLU DOLU 20 AY

Antalya'da dolu dolu 20 ay geçirdiğini vurgulayan Vali Türker, "Bu 20 ayı sadece kamu hizmeti olarak görmüyorum. Dostluklarıyla bize destek veren, emek veren, katkı sunan insanlarla beraber geçen 20 ay, başka türlü dolu dolu olması mümkün değildi" diye konuştu. Antalya'da iş dünyası çok hareketli ve sivil toplumun çok dinamik olduğunu kaydeden Vali Türker, "Dışardan gidişlerin, gelişlerin trafiğini çok yoğun olduğu bir yer. Görev dönemimde gerçekleşen G-20 ve Expo gibi uluslararası organizasyonlarda herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmadı ama bunun için çok çalıştık" dedi.

"Hepimiz memur olmaktan öte, taşıdığımız etiketlerden ve koltuklardan daha öte insanız. İnsana ait bütün değerlerde birleşmek daha önemli" diye konuşan Vali Türker, ""Organizasyonda emeği geçenlere, ev sahipliğinden dolayı Mardan otel yetkililerine, davetlilere ve Antalya'nın kadirşinas halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Yemek, Vali Yardımcısı Mestan Yayman'ın konuşmasının ardından Vali Türker'e hediye takdimi ile sona erdi. Vali Türker, yemekten sonra tüm katılımcılarla tek tek vedalaştı.


Son Güncelleme: 04.06.2016 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.