Vali Karaloğlu'nun ilçe ziyaretleri

ANTALYA Valisi Münir Karaoğlu, Akseki ve İbradı ilçelerini ziyaret ederek, bölgedeki yatırımları inceledi.

09 Aralık 2016 Cuma 11:16
Vali Karaloğlu'nun ilçe ziyaretleri
Vali Münir Karaloğlu, Kaymakam Murat Beşikci ve Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal tarafından karşılandı. İlçedeki yatırımlar hakkında Kaymakam Beşikçi'den brifing alan Vali Karaloğlu ardından tarihi Sarıhacılar Mahallesi'nde valilik desteğiyle yapılan meydan düzenlemesini inceledi. Karaloğlu, daha sonra 400 yıllık tarihi cami, düğmeli evler ve antik yolu gezdi.


Girişimci Mustafa Kavasoğlu tarafından yaptırılan ve içerisinde 6 bine yakın eser bulunan etnografik müzeyi de ziyaret eden Vali Karaloğlu, yaklaşık 800 yıllık geçmişi bulunan mahalleye hayran kaldığını söyledi. Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal'ı da ziyaret eden Vali Münir Karaloğlu, belediye çalışmaları ve valiliğin desteklediği projeler hakkında da bilgi aldı.
Belediye Başkanı Uysal, Akseki'ye yapılan yatırımlar ve verdiği desteklerden dolayı Vali Karaloğlu'nu teşekkür etti. Valiliğin desteklediği projeler kapsamında restore edilen tarihi Külahçıoğlu Evi, 'Ben Akseki'yim Fotoğraf Müzesi'nin açılışını da gerçekleştiren Vali Münir Karaloğlu, vatandaşlarla da sohbet etti.



İBRADI'YI ZİYARET ETTİ
Vali Münir Karaloğlu, Akseki'nin ardından İbradı İlçesi'ne geçti. İlk olarak İbradı'nın Ürünlü Mahallesi'ndeki Altınbeşik Mağarası'nı ziyaret eden Vali Karaloğlu, tekneyle mağarayı gezdi.
Ormana Mahallesi'nde düğmeli evleri gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Karaloğlu, Hükümet Konağı'nda Akseki Kaymakamı ve İbradı Kaymakam Vekili Murat Beşikci, Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, daire amirleri ve muhtarlarla bir araya geldi.
Bölgenin yatırımlarla kalkındırılması gerektiğini söyleyen Vali Karaloğlu, bunun da öncelikle yollardan başlaması gerektiğini belirtti. Vali Karaloğlu, vatandaşların İbradı Koruma İmar Planı'na yönelik taleplerini de dinledi. Mahalle muhtarlarının da isteklerini dinleyen Vali Karaloğlu, İbradı Belediyesi'ni de ziyaret etti. 

Son Güncelleme: 09.12.2016 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.