Vali Karaloğlu gençlerle buluştu

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi'ndeki iftar programında gençlerle bir araya geldi.

22 Haziran 2016 Çarşamba 12:37
Vali Karaloğlu gençlerle buluştu
 Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi'ndeki iftar programına vali Münir Karaloğlu'nun yanı sıra Hamdullah Suphi Özgödek, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve protokol üyeleri de hazır bulundu. İftar programında konuşan Vali Münir Karaloğlu, Türkiye'nin genç ve dinamik bir nüfusa sahip olduğuna işaret etti. Bu genç ve dinamik nüfusu avantaja çevirebilmek için yönetici olarak kendilerinin ve gençlerin herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini kaydeden Karaloğlu, "Biz geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi iyi yetiştirebilirsek, onları iyi donatabilirsek, onları araştıran, sorgulayan, dünya meselelerini takip eden, tartışan, teknolojiyi gerektiği kadar kullanabilen gençler haline getirebilirsek gençlik avantaj olur" dedi



Vali Karaloğlu, 2011 yılında kurulan Gençlik ve Spor Bakanlığı içerisinde gençlik faaliyetleri ve etkinliklerinin çok önemsendiğine vurgu yaparak, "Her gencimize mutlaka ulaşmak ve dokunmak istiyoruz. Her gencimizin mutlaka kültürle, sporla, sanatla ilgilenmesini bu alanlardan bir tanesinde faaliyetinin olmasını istiyoruz. Onun için artık şehirlerimizde ilçelerimizde Gençlik Merkezlerimiz var. Buraları 24 saat 365 gün esasıyla her türlü etkinliğinizde kullanabilirsiniz. Gençlerimizi önemsiyoruz, güveniyoruz ve seviyoruz" dedi.



İftarın ardından Vali Karaloğlu Özgecan Aslan Gençlik Merkez'ini gezerek bilgi aldı ve gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Son Güncelleme: 22.06.2016 12:38
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.