Uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

 ANTALYA'da narkotim ekipleri tarafından düzenlenen 3 uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı. Yaklaşık 4 kilo esrar maddesi ile 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

30 Kasım 2017 Perşembe 10:08
Uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Antalya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve gruplara yönelik çalışmaları kapsamında 3 operasyon düzenledi. İlk operasyon Kepez ilçesi Gazi Mahallesi ve Baraj Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Polis, K.E., A.E., Y.E.E. ve İ.A.'yı gözaltına alırken, 131.6 gram esrar maddesi ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirdi. Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi'nde yapılan operasyonda B.D.'nin üzerinde 220 gram esrar ele geçirildi. 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama' suçundan aranan O.G. adlı şüpheli de yakalandı. 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.