Uğruna 259 can gitti! Hala aynı manzara...

ANTALYA'nın Konyaaltı sahilinde, hayatlarını tehlikeye atarak, 30 metre yükseklikteki falezlerden deniz manzaralı selfie (özçekim) yapmak isteyenler, görenleri korkuttu.

16 Ekim 2018 Salı 11:51
Uğruna 259 can gitti! Hala aynı manzara...

Konyaaltı sahilindeki falezlerde selfie yapmak isteyenlerin tehlikeli anları, DHA objektifine yansıdı. İsmi öğrenilemeyen genç, 30 metre yükseklikteki falezlerin en uç noktasına giderek, selfie yaptı. Bununla da yetinmeyen genç, falezlerdeki kayalıklardan inerek, metrelerce yükseklikte kaya parçasına tutunup, bu kez de arkadaşına fotoğrafını çektirdi. Hindistan'daki All India Institutes of Medical Sciences Üniversitesi tarafından yayımlanan araştırmada, 2011 yılının Ekim ayı ile 2017 yılının Kasım ayı arasında selfie yaparken, 259 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.