Üçüzleri hayata bağladı

ANTALYA'da üçüzlerini dünyaya getirmek için geldiği hastanede beyin kanaması geçiren 31 yaşındaki Fatma Hatipoğlu, şimdi 4 yaşında olan bebekleri sayesinde yaşama tutundu.

11 Haziran 2016 Cumartesi 11:57
Üçüzleri hayata bağladı
 Manavgat İlçesi'nden 7 Ekim 2012'de geldikleri Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne üçüz doğurmayı beklerken beyin kanaması geçiren Fatma Hatipoğlu, sezaryenle doğan bebeklerini göremeden yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Burada 70 gün yaşam mücadelesi veren Hatipoğlu, gözlerini açtıktan sonra 25 gün de nöroloji kliniğinde tedavi gördü. Üçüzleri 4 yaşına gelen Hatipoğlu'nun tedavisine şimdi özel bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde devam ediliyor. 



Eşinin üçüzler sayesinde hayata bağlandığını belirten Ender Hatipoğlu, "İyi bir süreç geçirdik. Bir süre tedavi gördükten sonra Manavgat'a döndük. Sonuç olarak eşim çok iyi durumda, üçüzlerimiz büyüyor. Birbirimize kenetlendik. Fatma inşallah daha iyi olacak" diye konuştu. 



ÇOCUKLARINI SEVEBİLİYOR



Üçüzleri büyütmenin zor, ancak zevkli olduğunu söyleyen Ender Hatipoğlu, "Çocuklarımızı annem, kayınvalidem, babam ve kayınbabamla birlikte büyütüyoruz. Çocuklarımın doğumundan bugüne hiç ayrılmadık, hep birlikteyiz. Fatma'ya Alanya'daki özel bir klinikte robot tedavisi uygulanıyor. Bu tedavi 45 gündür devam ediyor. İstanbul'a özel bir hastanede fizik tedavisi için götüreceğiz. Eskiye göre çok daha iyi. Hareketleri düzeldi, kendi başına yemek yiyebiliyor. En önemlisi konuşabiliyor, telefon kullanabiliyor. Tutunarak yürüyüş yapmaya başladı. Çocuklarını sevebiliyor" diye konuştu.



DAYANMAYA ÇALIŞIYORUM



Zor bir süreç geçirdiğini söyleyen Fatma Hatipoğlu ise “Şu an iyiyim. Yürümek istiyorum. Üç ayda bir hastaneye kontrol için geliyoruz. Artık ilaçlarımın dozunu düşüreceğiz. Az kaldı biliyorum, dayanmaya çalışıyorum" dedi.



FARKLI DUYGULAR YAŞIYORUM



Çocuklarına Ercan Cihan, Medine Ceren ve Havva Ceylin adını verdiklerini aktaran Fatma Hatipoğlu, “Çocuklarımın doğum esnasını görmeyi çok isterdim, olmadı. Çocuklarım büyüdü ama bebekliklerini, doğum esnasını yaşamadım. Bebeklerimin yeni doğduğu anı hatırlamıyorum. Daha doğrusu anneliği yaşayamadım. Çok farklı duygular içindeyim" diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.06.2016 11:58
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.