Tütüncü’nün hafta sonu dolu dolu geçti

Günde 18 saat mesai yapmasıyla tanınan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonunu da dolu dolu etkinlik proğramları ile geçirdi

24 Ekim 2017 Salı 10:40
Tütüncü’nün hafta sonu dolu dolu geçti

Kepez’i modern yaşam merkezi haline getiren ve 18 saat mesai yapması ile tanınan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonlarında da Kepezlileri unutmuyor. Başkan Tütüncü, hafta sonlarını hemşehrilerinin özel davetlerine katılarak geçiriyor. Hafta içi günlerini toplantılar, makamında halk buluşmaları, yeni proje üretimi ve var olan projelerin takibiyle geçiren Başkan Tütüncü, hafta sonları ise mevlit ve düğün davetlerine katılarak hemşehrilerinin gönlünü alıyor.

Hizmetlerden memnuniyeti ölçüyor

Her dakikasını vatandaşlarla bir arada geçiren Başkan Tütüncü, hem vatandaşın beklentilerini öğreniyor, hem de belediyesinin verdiği hizmet kalitesini de ölçüyor. Kepezli hemşehrilerinin her davetine icabet eden Başkan Tütüncü, büyüklerinin ellerinden öpüyor, çocuklara da çeşitli oyuncalar hediye ediyor. Derdi olanların derdine de derman arayan Başkan Tütüncü, cana yakın, merhametli ve yardımseverliği ile de Kepezlilerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Mevlitler, düğünler, şenlikler

Her saatini Kepez’e hizmete harcayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonları proğramına Dokuma Parkı’ndaki AKMEK kursiyerlerinin açtığı el emeği stantlarını ziyaretle başlıyor. Anadolu Oyuncak Müzesi’ni de mutlaka ziyaret eden Başkan Tütüncü, öğleden sonraları ise mevlitlere katılıyor ve düğünlere giderek nikah kıyıyor. Pazar günlerine ise Kepez Belediyesi’nin kent parklarında başlayan Tütüncü, yine öğleden sonraları mevlit ve düğünlerde hemşehrileri ile bir araya geliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.