Tütüncü'den Yükseliş'e çifte müjde!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü mahalle ziyaretlerine Yükseliş Mahallesi’nde devam etti.

04 Mart 2015 Çarşamba 10:30
Tütüncü'den Yükseliş'e çifte müjde!
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü mahalle ziyaretlerine Yükseliş Mahallesi'nde devam etti.

AK Parti Kepez Başkanı Yusuf İşeri, Yükseliş Mahallesi Muhtarı Memduh Aydıncan, AK Parti Yükseliş Koordinatörü Osman Ülker ve AK Parti Mahalle Başkanı Ayşe Çırak ile çok sayıda partiliyle birlikte mahalleyi ziyaret eden Tütüncü, önce bir grup mahalleliyle toplantı yaptı, ardından esnaf ve ev ziyaretinde bulundu.

Vatandaşlara yeni yılın ilk asfalt yenileme çalışmasını Yükseliş Mahallesi'nden başlatacağı sözünü tutacağını belirten Başkan Tütüncü, önümüzdeki hafta başından itibaren kot farkının düzeltilerek asfalt ve kaldırım söküm çalışmalarının başlatılacağını duyurdu. Zafer Mahallesi ile birlikte eşzamanlı olarak bu hizmetin verileceğini belirten Başkan Tütüncü, "Burada sağlık ocağıyla ilgili sıkıntılar çektik. Ama sonunda mahalle sakinlerini daha uzak merkezlerindeki aile sağlığı merkezine gitmekten kurtardık. Geçen senelerde doğalgaz çalışmaları bitti, park bahçe yeşil alan çalışmalarımız devam ediyor. Şimdi de asfalt ve kaldırım yenilenmesi kot farkı gözetilerek yapılmasıyla, yağmur suyu taşkınları ortadan kalkacak. Bu konuda burası Özgürlük, Yeşiltepe mahalleleri gibi modern bir görünüme kavuşacak" diye konuştu.

Antalya'nın en büyük ve nitelikli kütüphanesinin de bölgeye yapılacağını hatırlatan Başkan Tütüncü, "Çok farklı bir kültür ve sanat belediyeciliği yapıyoruz. Kültür ve sanat belediyeciliğinin ilçemize dinamizm ve heyecan kazandıracağına inanıyoruz. Yeni, yeni şehirleşmeye başlayan bölgemizde sosyal gelişmenin kültürel gelişme ile desteklenmesi için de gerekli adımları atıyoruz." şeklinde konuştu 

Son Güncelleme: 04.03.2015 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.