Tütüncü’den öğrencilere öğütler

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, belediyeyi ziyaret eden öğrencilere ders çalışma, velilere ve şehitlere saygı, vatanı sevmeleri konularında öğütler verdi

05 Mart 2015 Perşembe 13:15
Tütüncü’den öğrencilere öğütler
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediyeyi ziyaret eden Gaziler ve Başköy Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Belediyeyi gezen yaklaşık 80 öğrenci, meclis salonunda belediyenin yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatan görüntüleri izledi. Salona gelen Başkan Tütüncü, belediyelerin işlevi, görevleri, hizmetleri ve nasıl yönetildiği gibi konuları anlattı.

Öğrencilerin taleplerini not etti
Tütüncü’nün konuşmasından sonra sırasıyla söz alan öğrencilerin hemen hepsi, okullarının ve mahallelerinin fiziki durumlarının iyileştirilmesi yönündeki taleplerini iletti. Kimi öğrenci mahallesinin yollarının asfaltlanması ve halk otobüs duraklarının arttırılmasını isterken, kimi öğrenci de okullarının boyanması, bahçe ve spor alanları eklenmesi, laboratuar gereçleri, bank gibi dileklerini ifade etme fırsatı buldu.

Vatanınızı çok çalışarak seversiniz
Tüm bu dilekleri not alan Başkan Tütüncü, kendisinin de öğrencilerden istekleri olduğunu söyleyerek öğütler verdi. Öncelikle derslere iyi çalışmalarını ve ödevleri zamanında yapmalarını isteyen Tütüncü, isteklerini şöyle sıraladı; “Bol bol kitap okuyun. Başta anne ve babalarının olmak üzere, herkese karşı sevgiyle ve saygıyla davranın. Vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi ve devletimizi çok sevmenizi istiyorum. Bu kavramları yüceltmek için çalışın. Boş oturarak vatan sevgisi olmaz. Yaptığınız işi en iyi şekilde yapın. Öğrenciyseniz derslerinize çok çalışarak vatanınıza hizmet edin. Bu vatanı borçlu olduğumuz şehitlerimizi saygıyla ve sevgiyle anmanız da çok önemli.”

Kitap ve gösteri davetiyesi hediye etti
Konuşmasının ardından öğrencilere birer kitap ile Kepez Belediye Tiyatrosu’nun Çizmeli Kedi adlı oyunu adlı davetiye hediye eden Tütüncü, her iki okulun öğrencileriyle ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Son Güncelleme: 05.03.2015 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.