Tütüncü, orucunu hemşehrileriyle açıyor

 KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her yıl oluğu gibi bu yıl da orucunu hemşehrileriyle birlikte açıyor.

18 Mayıs 2018 Cuma 15:27
Tütüncü, orucunu hemşehrileriyle açıyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 66 mahallede verilen iftar yemeklerinde hemşerileriyle birlikte oruç açma geleneğini bu yıl da sürdürüyor. Başkan Tütüncü, ramazan ayının ikinci gününde Teomanpaşa ile Düdenbaşı mahallelerinde verilen iftar yemeklerine meclis üyeleri ve Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı üyeleri ile beraber katıldı. Başkan Tütüncü, iftar yemeğine gelen vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

'HEMŞEHRİ HUKUKUMUZ GÜÇLENİYOR'

Yaklaşık 2 bin Kepezlinin bir araya geldiği iftarda konuşan Başkan Tütüncü, her yıl iftar vesilesiyle bir arada olmaya devam ettiklerini söyledi. Kepezlilerle aynı heyecanı paylaşmanın hemşehri olma hukukunu da güçlendirdiğini belirten Tütüncü, “Tüm gönül dostlarımıza hayırlı iftarlar, bereketli sahurlar olsun diliyorum. Allah iftarlarımızı kabul buyursun. İnşallah çok daha güzel sevinçleri de yine paylaşalım istiyorum" diye konuştu.

İFTAR VERİLEN MAHALLEYE EV ZİYARETİ

Hakan Tütüncü, iftar yemeği verilecek mahallelere saatler önce giderek, çat kapı çaldığı mahalle sakinlerinin de evlerine konuk oluyor. Başkan Tütüncü, hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinleyerek, sorunlarının da acilen çözülmesi talimatını veriyor. Başkan Tütüncü, çocukları da hediyelerle sevindiriyor.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.