Tütüncü: Kadının olmadığı siyaset eksiktir

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kadının olmadığı bir siyaset her zaman eksiktir. Ve başarıya asla erişilemez" dedi.

25 Şubat 2021 Perşembe 16:20
Tütüncü: Kadının olmadığı siyaset eksiktir

ANTALYA, (DHA) 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya 6. Olağan İl Kadın Kolları kongresinde yeniden göreve seçilen Ayşe Keyik Yılmaz ve yönetimini ziyaret etti. İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleriyle partinin toplantı salonunda bir araya gelen Tütüncü, kongre heyecanı yaşayan kadınlara yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Tütüncü'nün ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Ayşe Keyik Yılmaz, “Hakan başkanım, her zaman destekleriyle bizim yanımızda olduğunu hissettiriyor. Ama bugün burada olması, sizlerle tanışacak olması ne kadar kıymet ve önem verdiğini bize bir kez daha göstermiş oldu" diye konuştu.

KADINLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Başkan Tütüncü de il ve ilçe teşkilat kongrelerinin tamamlanmış olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tütüncü, “Her zaman yanınızda olduğumu bir kez daha ifade etmeye geldim. 2001 yılından beri bu güzel çatının altında hizmet yapmanın millete, memlekete güzel güzel işler yapmanın mutluluğunu yaşadık, yaşıyoruz ve inşallah inanıyorum ki daha büyük, daha güzel mutlulukları da birlikte ve beraber yaşayacağız" diye konuştu. Kadın kollarına inanılmaz önem verdiğini dile getiren Tütüncü, “Cumhurbaşkanımızın kadınları siyasetin öznesi haline getiren çabaları, gayretleri bence çok kıymetli ve çok önemlidir" dedi.

Başkan Tütüncü, konuşmasının sonunda her zaman kadın kollarının yanında durmaya devam edeceğini yineleyerek, “Ben inanıyorum ki Antalya kadın kolları, Türkiye'nin bir numaralı kadın kolları olacak. Yürüdüğünüz yolda arkanıza bakmayın. Çünkü ben daima yanı başınızda olacağım. Kadının olmadığı bir siyaset her zaman eksiktir. Ve başarıya asla erişemez. Siyaset de insanlar için yapıldığına göre o zaman siyasetin içinde kadınlar da yerini alacak. Onlar da kendi zarafet ve nezaketleri ile anne şefkatiyle siyasete bir derinlik, bir güzellik, bir incelik kazandıracak. Erkekler de onlarla birlik, beraberce yol yürüyecek" diye konuştu.

Ak Parti İl Kadın Kolları üyelerine bir kez daha başarı dileklerini ileten Tütüncü, kadınlara kırmızı gül hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.