Tütüncü, AKBB'nin 3'üncü dönemine aday

KEPEZ Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) Başkanı Hakan Tütüncü, 13 Haziran'da gerçekleştirilecek AKBB başkanlık seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı. Tütüncü, tekrar seçilmesi halinde getirdikleri yeniliklerin devamı adına kurumsallaşmayı öne alacaklarını söyledi.

13 Haziran 2019 Perşembe 09:38
Tütüncü, AKBB'nin 3'üncü dönemine aday

AKBB'nin Olağan Meclis Toplantısı, Porto Bello Hotel'de 13 Haziran Perşembe günü saat 14.00'te yapılacak. Birlik üyesi belediyelerin başkanları ve AKBB Genel Kurul Üyesi Belediye Meclis Üyeleri, AKBB başkanlık seçimi için sandık başına gidecek. AKBB Başkanlığı'nı 2 dönemdir sürdüren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, birliğin başkanlığına yeniden talip olduğunu açıkladı. Başkan Tütüncü, hem Antalya, hem de bölge için önemli bir yönetim birliği olan AKBB'ye getirdikleri yeniliklerin kalıcı olması için çalışacaklarını söyledi. AKBB'nin bölgede yerel yönetimler konusunda örnek çalışmalar yaptığını, belediyelerin ortak sorunlarına odaklanıp ufuk açıcı çalışmalar sunduğunu hatırlatan Başkan Tütüncü, son 5 yıldaki performanslarıyla herkesin takdirini kazandıklarını söyledi. Seçim heyecanı yaşanacağını belirten Tütüncü, “AKBB başkanlık seçimlerinde ben de aday olacağım. 2014'ten bu yana başkanlığını şahsım yürütmekteydi. 2 dönemdir yaptığımız bu gayretli çalışmayı bölgemizde çok özel bir noktaya taşıdık. Yaptığımız yeniliklerin devamlılığını sağlamak adına, kurumsallaşmayı öne alacağız. Bütün yerel yönetimlere hayırlar getirmesini, güzel ufuklar açmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.