Türk Yıldızları, Antalya'da prova uçuşu yaptı

TÜRK Hava Kuvvetleri (THK) Akrobasi Timi 'Türk Yıldızları', EXPO 2016 Antalya'nın yarınki açılışı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamındaki gösteri öncesi Antalya semalarında prova uçuşu yaptı.

21 Nisan 2016 Perşembe 15:37
Türk Yıldızları, Antalya'da prova uçuşu yaptı
Konya 3'üncü Ana Jet Üssü'nden havalanan akrobasi timi, 5 adet süpersonik savaş uçağıyla Antalya üzerinde uçuş yaptı. Öğle saatlerinde uçuşlarını icra eden Türk Yıldızları, Konyaaltı Plajı üzerinde de akrobasi hareketleri gerçekleştirdi. Dünyada 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek akrotim olan 'Türk Yıldızları', prova uçuşunun ardından Antalya Hava Meydan Komutanlığı'na indi.

Türk Yıldızları, 22 Nisan Cuma günü EXPO 2016 Antalya'nın açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gösteri uçuşu yapacak. 


Son Güncelleme: 21.04.2016 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.