TURİST EN ÇOK ORYANTALİ SEVDİ

Antalya'nın popüler eğlence merkezi Aqualand Su Cenneti'nde, animasyon şovlar tüm hızıyla sürüyor. Sezon süresince her milletten turistin ağırlandığı su parkında oryantal rüzgarı esiyor.

08 Ağustos 2014 Cuma 09:57
TURİST EN ÇOK ORYANTALİ SEVDİ
  İki oryantalin gerçekleştirdiği öğle şovu, özellikle Rus ve İranlı turistlerden büyük ilgi görüyor. Göbek dansının inceliklerini gözler önüne seren oryantaller, danslarına animasyon şov ekleyerek görselliği ve kahkahası bol bir şov hazırlıyor. Animasyon şovlarla su kaydıraklarından kayıp güneşlenen turistlere farklı bir atmosfer yaratmaya çalıştıklarını belirten merkez yönetimi, şovlara müşteri anketleri doğrultusunda yön verdiklerini söylüyor.

Giriş ve çıkış sırasında turistlere mini anket yapan yönetim, 'En çok hangi animasyonu beğendiniz' sorusunu soruyor. Turistler oylarıyla oryantalleri birinci, dalga havuzunu ise ikinci sırada seçti. Oryantal şov, sezon sonuna kadar haftanın her günü devam edecek.



Son Güncelleme: 08.08.2014 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.