Türel: Vatandaşa dokunan hizmetler yapıyoruz

 BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Menderes Türel, sosyal belediyecilikteki hizmetlerinin vatandaşa temas eden bir anlayışı içerdiğini belirterek, “O yüzden Oyuncak Kütüphanesi, Engelli Mola Evleri, Alzheimer merkezi, yatalak hasta bakım merkezleri açıyor, özlenen bu hizmetleri Antalyalılar için ortaya koyuyoruz" dedi.

08 Haziran 2018 Cuma 14:27
Türel: Vatandaşa dokunan hizmetler yapıyoruz

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, iftarını yetim çocuklarla birlikte açtı. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde çocuklara seslenen Başkan Türel, “Bir taraftan Antalyamızın alt yapısıyla üst yapısıyla hizmetleriyle uğraşıyorken diğer taraftan da insana temas eden sosyal belediyecilik dediğimiz hizmetlerimizle gurur duyuyoruz. Bu güzel sofralar bu anlayışın ürünü. Bu sofraların bereketi paylaştıkça çoğalıyor" dedi.

OYUNCAK KÜTÜPHANESİ İLE EĞLENİRKEN ÖĞRETİYORUZ

Kitap ve Oyuncak Kütüphanesi'nin açılışını yaptıklarını hatırlatan Türel, “Gerçekten çok farklı bir kütüphane. İçerisine girip kitap okuyacaksınız ama eğlenerek öğrenmeyi de çok iyi yaşayacağınız kütüphane. Açılışı yapıyorken çocuk olsaydım da oradan hiç çıkmasaydım diye aklımdan geçmedi değil. Eğleniyorken öğrenmeyi birlikte ortaya koyan anlayışı Antalya'da hizmete sunduk" diye konuştu.

ÇAĞDAŞ ÜLKELERDEKİ HİZMETLER ANTALYA'DA

Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez'de üç engelli mola evini Antalya'ya kazandırdıklarını anlatan Başkan Türel, şunları aktardı:

“Aileler engelli çocuklarını bu mola evlerimize emanet edecek ve gün boyu ihtiyaçlarını en hızlı şekilde görebilecek. İster gidip su faturasını yatıracak isterse alışverişe gidip kendine zaman ayıracak. Sevgili çocuklar bu hizmetler çağdaş ülkelerdeki hizmetlerin birebir aynısı. Bunları biz engelsiz bir Antalya için yapıyoruz. Çocuklarımıza canımız feda."

VATANDAŞA TEMAS EDİYORUZ

Başkan Menderes Türel, şöyle devam etti:

“Sosyal belediyecilikteki hizmetlerimiz vatandaşa temas eden bir anlayışı içeriyor. O yüzden Oyuncak Kütüphanesi, o yüzden Engelli Mola Evleri, o yüzden Alzheimer Merkezi, o yüzden yatalak hasta bakım merkezi açıyor, senelerdir özlenen bu hizmetleri Antalyalı hemşerilerimiz için ortaya koyuyoruz."

DİKLENMEDEN DİK DURUN

Çocuklardan hayallerine ulaşmaları için çok çalışmalarını isteyen Başkan Türel, “Allah izin verdikten sonra hayatta hiçbir şey imkansız değildir. Dua edeceksiniz. Çok gayret edeceksiniz. Tevekkül edeceksiniz. Gayret sizden takdir Allah'tan olacak. Allah gayret edene yardım eder. Onun için çalışmaktan vazgeçmeyin azimli ve kararlı olun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi diklenmeden dik durun. Siz inşallah diklenmeden dik duran bir nesli Türkiye'de temsil edeceksiniz" ifadelerini kullandı.



Son Güncelleme: 08.06.2018 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.