Türel: Gönülleri ihya etmeye gayret ettik

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Diyanet - Sen Antalya Şubesi 'Din Görevlileri Buluşması'nda, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

25 Şubat 2019 Pazartesi 13:02
Türel: Gönülleri ihya etmeye gayret ettik

Diyanet-Sen Antalya Şubesi tarafından düzenlenen Din Görevlileri Buluşmasına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar etmeye çalışıyorken gönülleri de ihya etme gayretlerimizi eksik etmediklerini söyledi. Şehre yapılan bütün hizmetlerin önemi olduğunu belirten Başkan Türel, "Köprülü kavşakların, kanalizasyonun, altyapı üstyapı çalışmalarının çok büyük önemi var. Bir şehri imar eden bu çalışmalar o şehrin geleceği açısından önem arz eder. Ama bir şehrin geleceği bu imar çalışmalarıyla beraber ihya çalışmalarıyla birleşirse işte o zaman şehir gülistanlık olur. Gönlü taş olan bir belediye başkanının şehri de taş olur. Gönlü zengin olan belediye başkanının şehri de gülistanlık olur" dedi.

Konuşmasında gönül belediyeciliğine vurgu yapan Başkan Menderes Türel, “Antalya'nın sorunlarında küçük büyük demeden herkesin derdine derman olmaya çalışıyoruz. Bizim yapmış olduğumuz manevi çalışmalar insanı görevimizdir" diye konuştu.

Son Güncelleme: 25.02.2019 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.