Tüccarlarda görev değişimi

Antalya Tüccar ve Esnaflar Dayanışma Derneği’nde görev değişimi yaşandı. İki ayrı listenin yarıştığı genel kurulda, 164 delegenin oyunu alan Adalet Yandık başkan seçilirken, rakibi Savaş Erkoç’ta 64 oy aldı.

23 Haziran 2021 Çarşamba 10:03
Tüccarlarda görev değişimi

Antalya Toptancı Hali’nin omurgalarından biri olan, esnaf kuruluşu Antalya Tüccar ve Esnaflar Dayanışma Derneği’nde değişim yaşandı. Adem Özaydın’ın 3 dönem dernek başkanlığı görevini yürüttüğü Antalya Tüccar ve Esnaflar Dayanışma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu’nda iki ayrı liste yarıştı. Özaydın’ın liste sunmadığı seçimde, Adalet Yandık delegenin 164 oyunu alırken, rakibi Savaş Karakoç’un listesiyse 64 oy aldı.

Derneğin geçmişten bu güne bütün kurucularına, katılımcılarına, emeği geçenlere teşekkürlerini sunan Adalet Yandık, “Derneğimizin faaliyetleri sadece piyasayla kalmıyor. Belediye, İhracatçılar Birliği, Borsa, Ticaret Odası bizim için çok önemli, hep buralarda var olmuşuz ve bundan sonra da var olmaya devam edeceğiz. Geçmiş dönem başkanımız ve yönetimi çok gayret gösterdiler. Bizde bu bayrağı alıp daha da yukarılara çıkarmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Derneğimizin 30’uncu yıl dönümünü ayrıca kutluyorum. İnşallah sizlere muvaffak ve faydalı oluruz. Her zaman için yanınızda oluruz” şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Adalet Yandık, Hasan Balcı, Nurettin İnanç, Fetullah Akçekoca, Sebaettin Dündar, Hasan Ağırman, Mehmet Aynacı, Cemal Çanakçı, Yakup Yılmaz, Aydın Kerem, Hasan Sevinç

Yedek Yönetim Kurulu üyeleri:

Fatih Battal, Mustafa Özvarış, Cengiz Kara, Recep Kakız, Mehmet Doğan, İhsan Tiryaki, Yunus Aktaş, Yakup Yılmaz, Alaettin Öztürk, Fatih Erdoğan, Ömer İnanç

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.