TripAdvisor'dan Rixos Hotels'e 25 ödül

DÜNYANIN hızla büyüyen otel zincirlerinden Rixos Hotels, en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor kullanıcılarının oyları ve yorumlarıyla belirlenen Travellers' Choice 2018 değerlendirmesinde, 10 oteliyle 25 kategoride dünyanın ve bölgelerinin en iyileri arasına girdi.

06 Şubat 2018 Salı 12:27
TripAdvisor'dan Rixos Hotels'e 25 ödül

Rixos Hotels, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor tarafından ödüle layık görüldü. 2018 TripAdvisor Travellers' Choice ödülleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da kullanıcılarının oyları ve yorumları doğrultusunda en iyileri seçti. Rixos Hotels'e ait 10 otel, 25 kategoride dünyanın ve bölgelerinin en iyileri arasına girdi. Türkiye'den Rixos Pera'nın da listeye girdiği değerlendirmede Rixos'un Ortadoğu ve Avrupa'daki otelleri yer aldı.

Ortadoğu bölgesinde Mısır'dan Rixos Seagate Sharm ve Rixos Sharm El Sheikh, Birleşik Arap Emirlikleri'den Rixos The Palm Dubai ve Rixos Bab Al Bahr, Orta Asya bölgesinde Kazakistan'dan Rixos President Astana, Rixos Khadisha Shymkent ve Rixos Almaty, Avrupa bölgesinde Hırvatistan'dan Rixos Libertas Dubrovnik ve Rusya'dan Rixos Krasyana Polyana Sochi 25 kategoride ödüle layık görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.