TRAKTÖR SÜRÜCÜLERİNE GÜVENLİ ARAÇ KULLANMA EĞİTİMİ

Korkuteli'ne bağlı Sülekler Köyü'nde, 'Tarım araçlarının güvenli kullanımı' projesi kapsamında traktör sürücülerine bilgiler verildi.

21 Mart 2014 Cuma 09:59
TRAKTÖR SÜRÜCÜLERİNE GÜVENLİ ARAÇ KULLANMA EĞİTİMİ
 Korkuteli'nde Çomaklı ve Yelten beldelerinde başlayan, ardından Sülekler Köyü'nde devam eden 'Tarım araçlarının güvenli kullanımı' konusundaki eğitim Bölge Trafik İstasyon Amirliği, İlçe Jandarma Trafik, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevlileri tarafından verildi. Köy kahvehanesinde gerçekleşen seminerde, özellikle traktör sürücüleri tepe lambası ve reflektör kullanmaları konusunda uyarıldı.

'Tarım araçlarının güvenli kullanımı projesi' ile başta traktörler olmak üzere karayolunu en çok kullanan tarım araçları kullanıcılarının trafik kuralları hakkında bilgilendirilmesi, güvenli sürüş tekniklerinin benimsetilmesi, doğru kullanımla tarımsal işlerin güvenli yapılmasının sağlanması, araçları kullananların aracı daha iyi tanıması, karayolunu en çok kullanan tarım araçlarının sebep oldukları trafik kazalarının azaltılmasının amaçlandığı belirtildi.

Son Güncelleme: 21.03.2014 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.