Toros Kadınları'na iletişim semineri

 MANAVGAT'ta kadınların kent ve aile ekonomisine katkıda bulunması amacıyla oluşturulan Toros Kadınları Emek Pazarı'ndaki emekçi kadınlara Atatürk Kültür Merkezi'nde 'ailede ve toplumda iletişim' semineri verildi.

03 Kasım 2017 Cuma 14:53
Toros Kadınları'na iletişim semineri

Başkent Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Bülent İlik'in verdiği semineri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye başkan yardımcıları ve Muratpaşa Belediyesi'nin emekçi kadın hareketi oluşumunda yer alan Alyazma Kadın Grubu üyeleri katıldı. Dr. Bülent İlik, kadınların eğitimde, kültürde, sanatta ilerlediği zaman toplumun gelişeceğini söyledi. Dr. İlik, Manavgat Belediyesi'nin Toros Kadınları Emek Pazarı oluşumunu hayata geçirmesinin oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise toplum içerisinde kadınların daha fazla yer alması gerektiğini söyleyerek yaşamın ve dünyanın kadınlarla birlikte daha güzel olduğunu belirtti. Başkan Sözen, “Gençlik merkezlerimizde ve kültür merkezlerimizde kadınlarımızın gelişimi için birçok çalışmamızı hayata geçirdik. Kadınlarımızın azmi ve yaratıcı gücü topluma başarıyı getiren en önemli unsurdur. Kentimizin işleyişi içerisinde kadınlarımızı görmek bize güç ve gurur veriyor. Bu sinerji ortamından aldığımız güç ile kadınlarımızın sosyal zeminde daha fazla bir araya gelmesi için çalışmalarımızı kararlılıkla yürütmeye devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.