TKHK'nin 'Yönetici Çalıştayı' sona erdi

TÜRKİYE Kamu Hastaneleri Kurumu'nun (TKHK) Antalya'da düzenlediği 2'nci Yönetici Çalıştayı sona erdi.

14 Nisan 2015 Salı 12:45
TKHK'nin 'Yönetici Çalıştayı' sona erdi
TKHK tarafından Antalya'da düzenlenen 2'nci Yönetici Çalıştayı'na TKHK Kurum Başkanı Uzm. Dr. Zafer Çukuroava başta olmak üzere, TKHK'nin daire başkanları ve birim müdürleri katıldı. Her yıl il yöneticileri ve merkezdeki daire başkanları ve başkan yardımcılarıyla bir araya geleceklerini belirten TKHK Başkanı Uzm. Dr. Zafer Çukuroava, "Kurumlarımızın aldığı yolu değerlendirme amaçlı 3 günlük bir çalıştay yapacağız. Buna 'Aile içi yönetici zirvesi' diyebiliriz. Bu yönetici zirvesinde kendi iç sorunlarımız, kurumsal kültürün giderek oturması, sağlık hizmetleri sunumundaki kalite artışı, tıbbi laboratuar ve görüntüleme hizmetleri, elektronik hasta kaydı gibi konularda, diğer kurumlardan misafir konuşmacılar bize bilgi aktarımında bulunacaklar" diye konuştu.

TKHK İzleme Ölçme ve Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcısı Merve Akın, "Yapılan ve yapılacak işlerin tüm yöneticilere iletilmesi için bu çalıştayı düzenlemeye karar verdik. Tıbbi, idari ve mali alanda temel teknik konulara ağırlık verdiğimiz ve yöneticilerimizin tam donanımlı hale gelmesini hedeflediğimiz bu çalıştayı her yıl tekrarlamayı düşünüyoruz" dedi.

TKHK Tıbbi Hizmetler Kurum Başkan Yardımcısı Elif Güler Kazancı, "Genel Sekreterlikler ile bir araya geldiğimiz bu çalıştaydaki amacımız özellikle sağlık hizmetlerini kaliteli ve etkin bir şekilde halkımıza sunulması konusunda işbirliği yapmak. Organ doku nakli ve ilik nakli dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok önemli bir yer tutmakta. Tıbbi Hizmetler konusunda özellikli acil ve yoğun bakımlarda, organ ve doku nakli konularında farkındalık yaratarak kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanarak, kamuyu bu alanda güçlendirmek istiyoruz" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 14.04.2015 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.