Titreyengöl terfi merkezi tamamlandı

ASAT Genel Müdürlüğü'nün Manavgat Titreyengöl Sorgun Turizm Merkezi'nde yer altına inşa ettiği atık su arıtma terfi merkezi tamamlandı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 15:01
Titreyengöl terfi merkezi tamamlandı
Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, yaşanabilir bir Manavgat için planlı, düzenli, sağlıklı gelişmeyi sağlamak adına çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Turizm bölgelerindeki hassas çalışma anlayışına bir yenisini daha ekleyen ASAT, 'Titreyengöl Sorgun Atık Su arıtma Terfi Merkezi'ni tamamladı. Çevre düzenlemesi devam eden terfi merkezi, tam otomasyonlu olarak faaliyet gösterecek şekilde ve tamamen yer altına gömülü olarak, çevre sakinlerine görüntü kirliliği yaratmayacak şekilde hizmet veriyor.



10 MİLYON 560 LİRALIK YATIRIM
Saniyede 280 litre maksimum işletme debisine sahip olacak şekilde projelendirilen terfi merkezi, Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'ne gönderilecek olan atık suyun gerekli kota yükseltilerek kontrollü şekilde iletilmesini sağlıyor. Manavgat Irmağı'nın altından geçerek, Manavgat Atıksu Arıtma Tesisine entegrasyonu yapılan atık suyun iletimi, 2334 metre uzunluğundaki 800'lük HDPE Polietilen borularla sağlanıyor. Yapım ve inşat aşamasında en son teknolojinin kullanıldığı 10 milyon 560 bin lira yatırım bedelli proje, uzaktan izleme ve kontrol imkanı veren SCADA sistemi ile de güven veriyor.
 

Son Güncelleme: 31.05.2017 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.