TerraCity'ye 'Sıfır Atık Belgesi'

ANTALYA'nın premium alışveriş ve yaşam merkezi TerraCity, yapılan denetimleri başarıyla geçerek, 'Sıfır Atık Belgesi' almaya hak kazandı.

24 Şubat 2021 Çarşamba 10:01
TerraCity'ye 'Sıfır Atık Belgesi'

ANTALYA, (DHA) 
TerraCity, alışveriş merkezi içinde bulunan atık, çöp ve tehlikeli sınıfına giren atıkların ayrıştırılması ve bertarafının sağlanması veya özel olarak bertaraf edilmesi gereken atıkların ayrıştırılıp firmalara teslimi gibi konulardaki tüm kriterleri yerine getirdi. Yapılan denetimleri başarıyla geçen Terracity, Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazandı.

Sıfır Atık Belgesi'nin sürdürülebilir bir çevre için önemine değinen TerraCity Alışveriş Merkezi Müdürü Gözde Hoşten, “Her geçen gün dünyanın dengesi biraz daha bozuluyor, sınırlı kaynaklarımız hızla tükeniyor. İsrafın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek engellenmesi veya minimize edilmesi, atıkların kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan bir atık yönetim felsefesi olan Sıfır Atık, bu çerçeveden bakıldığında büyük önem taşıyor. Biz de bu felsefeye uygun şekilde hizmet vermek için bütün gereklilikleri yerine getirmeyi başarmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.