Teneffüs Park'ta karne şenliği

ANTALYA'da, açık hava çocuk oyun sahası Teneffüs Park'a, karnesiyle gelen her çocuk 14- 16 Haziran günlerinde yüzde 50 indirim hakkı kazanacak.

13 Haziran 2019 Perşembe 11:00
Teneffüs Park'ta karne şenliği

Muratpaşa Belediyesi ve iştiraki şirket Falez AŞ'nin Çaybaşı Mahallesi'nde 16 dönümlük bir alanda kurduğu açık hava çocuk oyun sahası Teneffüs Park, 3 gün devam edecek karne şenliği düzenliyor.

Şenlik için Teneffüs Park'a karnesiyle gelen her çocuk yüzde 50 indirim hakkı kazanacak. Çocuklar aileleriyle 12.5 lira ödeyerek gün boyunu birbirinden heyecanlı ve renkli oyunlar, gösteriler ve atölyelerde geride bıraktıkları eğitim yılının yorgunluğunu atacak.

Teneffüs Park'ın karne şenliği 14 Haziran Cuma günü başlayacak. Saat 09.00'de kapılarını açan Teneffüs Park'ta etkinlikle saat 10.00'de su taşıma yarışmasıyla başlayacak. Ardından çarşaf voleybol oyunuyla devam edecek etkinlikler, Teneffüs Park'ın dev amfi tiyatrosunda çocuklar için mini diskoyla devam edecek. Öğle saatlerinde yüz boyama ve balon katlama atölyelerini gerçekleştirileceği parkta en eğlenceli anlar ise saat 14.00'de başlayacak. Tüm Teneffüs Park'ın su savaşına katılacağı bu etkinliğin ardından gün interaktif drama ve survior yarışmasıyla sona erecek. İndirim, 14- 16 Haziran günlerini kapsayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.