Tedavisi tamamlanan şahinler doğaya salındı

ANTALYA Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne bağlı Av Koruma ekipleri tarafından saha denetimi sırasında yaralı olarak bulunan 2 şahin tedavisi tamamlandıktan sonra doğaya salındı.

26 Nisan 2016 Salı 11:12
Tedavisi tamamlanan şahinler doğaya salındı
Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Av Koruma ekipleri tarafından 8 Şubat tarihinde yapılan saha denetimi sırasında 2 şahin yaralı halde bulundu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ne tedavi için teslim edilen şahinlerin tedavisi tamamlandı. Her iki şahin, veteriner Hekim Erol Karacan ve Finike DKMP Şefi Ali Can Bayrak kontrolünde, Finike şefliği sınırları içinde bulunan Kıbrıs Çayı Vadisi'nde doğaya salındı. 



Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkilileri, ekosistem için büyük önemi olan hayvanların korunması gerektiğini vurguladı.

Son Güncelleme: 26.04.2016 11:47
Anahtar Kelimeler:
Antalya Doğal Yaşam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.