Taş Medreseliler Alanya'da

Taş Medreseli Ülkücüler Platformu üyeleri Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar'ı ziyaret etti.

23 Ağustos 2013 Cuma 15:08
Taş Medreseliler Alanya'da
Platform üyesi Naim Yanık, Yener Yurteri, Hüseyin Kocabaş, İlhami Erdoğan ve Nevri Aydın'ın ziyaretine Alanya Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Cemal Palamutçu ile MHP Genel Merkezi eski Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Arıkan da katıldı. Platform adına konuşan Naim Yanık, 12 Eylül döneminde cezaevinde yatan ülkücülerle bir araya gelmek ve onlarla hasret gidermek için ziyaretler yaptıklarını söyledi.

Bulundukları illerde ülkü ocakları ve MHP teşkilatlarını da ziyaret ettiklerini belirten Yanık, "Arkadaşlarımızla hasret gideriyor ve onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. MHP lideri Devlet Bahçeli himayesinde yola çıktık. Türkiye genelinde 9 ilde 9 miting yapıyoruz. Her miting öncesinde bölge ziyaretine çıkıyoruz. Bölgedeki arkadaşlarımızla istişare ediyoruz. Onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tek gayemiz birlik ve beraberliğimizi sağlamak, bu kötü günleri beraber atlatmak" dedi.

MHP Genel Merkezi eski Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Arıkan da, "Bu meseleyi, geçmişten bu yana Türk milleti için mücadele etmiş kıymetli dava ve inanç arkadaşlarımızın Türkiye genelindeki bir çalışması olarak değerlendiriyoruz. Parti genel merkezinin ve sayın Bahçeli'nin de himayesiyle böyle bir çalışma başlatılmış ve arkadaşlarımız da bu hizmete koşulmuşlar. Çok büyük faydalar getireceği kanaatini taşıyoruz. Kendileri kentimize de gelerek şeref verdiler. Kendileri uzun yıllar bu davanın çilesini çekmiş, kıymetli dava adamlarıdır" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 23.08.2013 15:16
Anahtar Kelimeler:
AlanyaTaş Medreseliler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.