Tarihi Kaleiçi'nde temizlik çalışması

​​​​​​​ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarihi Kaleiçi genelindeki metruk alanlarda temizlik çalışması gerçekleştirirken, poşetler dolusu çöp çıkarttı.

13 Ocak 2020 Pazartesi 12:40
Tarihi Kaleiçi'nde temizlik çalışması

Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetim Şube Müdürlüğü ekipleri, Kaleiçi'nde İmaret, Tuzcular ve Kılıçlarsan mahallelerindeki metruk halde bulunan alanlarda, Üç Kapılar (Hadrianus Kapısı) ve Tophane surlarında temizlik yaptı. Kaleiçi'nde çevre ve görüntü kirliliğine neden olan metruk alanlar temizlenerek, çıkan atıklar tahliye edildi.

SURLAR DA TEMİZLENDİ

Ekipler ayrıca ara sokaklar ve boş arsalarda temizlik ve süpürme işlemi gerçekleştirdi. Büyükşehir ekipleri Tophane surlarında da temizlik çalışması yürüttü. Sur diplerindeki çöp yığınları toplandı. Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği uygulamadan oldukça memnun kalan Kaleiçi esnafı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.