Tahtalı'dan özgürlüğe uçuş

ANTALYA kent merkezine 57 kilometre uzaklıkta 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Teleferik'in zirvesinden gerçekleştirilen Escape Yamaç Paraşütü atlayışları, devam ediyor.

07 Ekim 2016 Cuma 13:36
Tahtalı'dan özgürlüğe uçuş
Zirvede özgürlüğe atlayış yapmak isteyen yamaç paraşütü tutkunları, teleferikle çıktıkları zirveden Tekirova plajlarına kadar uçuyor. 'Özgürlüğe uçun' sloganı ile hava şartlarının el verdiği sürece atlayış yapan adrenalin tutkunları, manzaranın keyfini kuşbakışı çıkartıyor.
Escape Uçuş Okulu ortağı Mehmet Dursun, yüksek yaz sezonunda olduğu gibi atlayışların devam edeceğini söyledi. Ticari tandem atlayış sertifikası bulunan profesyonel yamaç paraşüt pilotları eşliğinde gerçekleştirilen yamaç paraşütü uçuşları için turistler günler öncesinden rezervasyon yaptırıyor. 

Son Güncelleme: 07.10.2016 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.