Tahtalı'da gün doğumuna özel tarife

Antalya'da sıcak yaz günlerinde serin hava ve eşsiz manzaranın keyfini çıkartmak isteyenlerin tercih ettiği Tahtalı Teleferik, binlerce tatilciye heyecanlı bir deneyim yaşatıyor.

11 Ağustos 2014 Pazartesi 10:30
Tahtalı'da gün doğumuna özel tarife
2014 sezonu için yetişkinlere çıkış ve iniş olarak 60 TL, 7-16 yaş çocuklara ise 30 TL fiyat tarifesinin uygulandığı Tahtalı Teleferik'te, gün doğumu manzarası için ayrı bir fiyat tarifesi bulunuyor. Tahtalı Dağı zirvesinden eşsiz gün doğumu manzarasını izlemek isteyen tatilciler, 70 TL ücret ödeyerek zirveye çıkıyor.

7-16 yaş çocuklar 35 TL, 0-6 yaş çocuklar içinse ücretsiz çıkış hizmeti veriliyor. Zirvede yamaç paraşütü, tırmanma, astronomi ve milli park safari turları gibi farklı aktiviteler de yapılıyor. Yılın 12 ayı sefer düzenlenen Tahtalı Dağı'nın zirvesine teleferikle 15 dakikalık yolculukla ulaşılıyor. Yolculuk boyunca camla çevreli teleferikten panoramik manzara ise görülmeye değer. 

Son Güncelleme: 11.08.2014 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.