SYDV'den 4 bin 393 kişiye yardım

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde geçen yıl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 4 bin 393 kişiye nakdi ve ayni yardım yapıldı.

13 Ocak 2017 Cuma 11:00
SYDV'den 4 bin 393 kişiye yardım
Demre Kaymakamı ve SYDV Başkanı Murat Uz, vakıf olarak 2016 yılında ilçe sınırları içinde 4 bin 393 kişiye yardım eli uzattıklarını söyledi. Yapılan yardım tutarının toplam 2 milyon 455 bin 152 lira olduğunu açıklayan Kaymakam Uz, yardımların özellikle gıda, yakacak, barınma, ev eşyası ve giyecek kalemlerinden oluştuğunu vurguladı. Kaymakam Uz, bunun yanında maddi durumu yetersiz öğrencilere nakdi yardım yapıldığını ifade ederek, bu anlamda toplam 3 bin 417 kişiye, 455 bin 896 liralık destekte bulunduklarını kaydetti.
Bunun dışında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın merkezi yardımları kapsamında eşi vefat eden kadınlara yardım, evde bakım, engelli ve yaşlı bakım aylığı, şartlı eğitim, sağlık ve gebelik, muhtaç asker ailesi ve asker çocuğu, öksüz yardımı olarak da 976 kişiye ulaştıklarını anlatan Kaymakam Murat Uz, toplam 1 milyon 990 bin 256 lira yardımda bulunduklarına değindi. Kaymakam Uz, vakıf olarak olanaklar ölçüsünde yardıma muhtaç her vatandaşın sorununu çözmeye çalıştıklarını, çözmeye de devam edeceklerini kaydetti. 

Son Güncelleme: 13.01.2017 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.