Survivor parkurunda hem yarışıyor hem eğleniyorlar

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kendilerine sosyal aktivite arayan gençler, kendi imkanlarıyla Survivor parkuru hazırlayarak yarışıyor. Yarışma için pilav ödülü belirleyen gençler, gönüllerince de eğleniyor.

14 Ağustos 2020 Cuma 16:11
Survivor parkurunda hem yarışıyor hem eğleniyorlar

Arif Kaplan
ANTALYA (İHA) -
Manavgat’a 95 kilometre uzaklıktaki Değirmenözü Mahallesi'nde toplanan gençler, Ali Talak öncülüğünde takım kurup kendi imkanları ile Survivor parkuru hazırladı. Kanyonda, Survivor programından esinlenerek oyunlar oynayan gençler 7 kişilik 2 takım toplam 14 kişi ile su parkuru, topuz atma ve balon patlatma gibi yarışmalar yapıyor. Ayrıca kazanan takım avcı pilavı ile ödüllendiriliyor.
Sıcak havalarda kendi imkanları ile hazırladıkları parkurlarda yarışan gençler serin sularda hem yarışıp hem de eğleniyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.