Su altı müzesi heykelleri tamamlandı

Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi ile Batı Akdeniz Kalkınma Vakfı (BAKA) işbirliğiyle Side'ye yapılacak deniz altı su müzesinde sergilenecek su altı heykellerinin yapımı tamamlandı.

25 Nisan 2015 Cumartesi 13:27
Su altı müzesi heykelleri tamamlandı

 


Yapılan ihalenin ardından hızla çalışmaya başlayan Side Dalış ve Sualtı Hizmetleri atölyesi, DTO Antalya Şube Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu'nu ağırladı. Tamamlanan heykelleri yakından görmek için atölyeye giden Başkan Kendiroğlu, heykelleri tek tek inceledi.


Mayıs ayında teslim edilecek 110 heykelin 5 ayrı tema altında buluşacağını belirten Kendiroğlu, “Semazen, Kurtuluş Savaşı, Poseidon ve Tapınağı, Deve Kervanı, Çiçek Bahçesi heykelleri yapılıyor. Su altı müzesinde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Antalya Deniz Ticaret Odası logosu ve Türkiye yazılı dev heykeller de yer alacak. Heykeller tamamlandı, ince rötuşları kaldı. Mayıs ayı sonunda su altındaki yerlerine yerleştirmeye başlayacağız" dedi.

Heykeltıraşların çalışmalarını beğenen Kendiroğlu, sergiyi açmak için gün saydıklarını söyledi.

Son Güncelleme: 25.04.2015 17:14
Anahtar Kelimeler:
AntalyaSu Müzesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.