SP'den Kudüs tepkisi

SAADET Partisi (SP) Kumluca İlçe Başkanı Ömer Arıtürk, ABD'nin Kudüs açıklamasına tepki gösterdi.

07 Aralık 2017 Perşembe 17:17
SP'den Kudüs tepkisi

SP Kumluca İlçe Başkanı Ömer Arıtürk, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdıklarını ilan etmesine tepki gösterdi. Parti binasında açıklama yapan Ömer Arıtürk, "Kudüs İslam'ındır ve İslam'ın kalacaktır. ABD'nin İslam şehri, ilk kıblemiz, Mescidi Aksa'nın olduğu Kudüs'ümüzü terörist devlet İsrail'in başkenti olarak tanıdığını ilan etmesi biz Müslümanların asla kabul etmeyeceği bir durumdur. Çünkü Kudüs coğrafi bir mesele değil imani bir meseledir" dedi.

Müslümanların Kudüs davasından asla vazgeçmeyeceğini kaydeden Arıtürk, "Amerika iyi bilsin ki İsrail Ortadoğu'da ebedi kalıcı değildir. İsrail'in sonu yakındır. Ayrıca hükümetimiz İsrail ile yapılan Mavi Marmara anlaşmasını da derhal iptal etmelidir. Saadet Partisi olarak milletimize sesleniyoruz. Ey Müslümanlar ayağa kalkın. Kudüs Müslümanlarındır" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.