Sözen ve Senfa tarım üreticileri bilgilendirdi

Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Yaşar Sözen’in sahibi olduğu Sözen Tarım, Senfa Tarım işbirliğiyle Aksulu Üreticilere Anadolu Park’ta bir gece organize edildi.  Üreticilere tarımda ki yeniliklerle ilgili bilgi verildi.

20 Kasım 2017 Pazartesi 15:10
Sözen ve Senfa tarım üreticileri bilgilendirdi

Aksulu üreticilere teknik konularda ve tarımdaki yeniliklerle ilgili bilgi aktarmak için Sözen Tarım ve Senfa Tarım işbirliğiyle yemekli bir gece organize edildi. Geceye ilçe sınırlarında bulunan 35 mahallenin tümünden de üreticiler katıldı. Sözen Tarım’ın sahibi aynı zamanda Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Yaşar Sözen’inde konuşma yaptığı gecede, fide dikiminden hasada kadar ki süreçte çiftçilerin nelere dikkat etmesi gerektiği anlatıldı. Gübre ve bitki besin maddeleri konusunda bilgiler verildi. Senfa Tarım Ziraat Yüksek Mühendisi Levent Oyartı tarafından sunum yapıldı. MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara’da toplantıda yer aldı.

Son Güncelleme: 20.11.2017 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.