'Sorun kayıt dışı çalışanlar'

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köse, Gazipaşalı pazarcıların Alanya'da tezgah açamayacakları yönündeki iddialar üzerine, "Gazipaşalı esnaflarımızın Alanya'ya gitmesinde bir engel yok. Sorun kayıt dışı çalışanlar" dedi.

10 Mart 2015 Salı 10:49
'Sorun kayıt dışı çalışanlar'
Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köse, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Hal Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa Belediyesi zabıta ekipleri ve Mal Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa Belediyesi fuar alanında kurulan pazar esnafını ziyaret etti. Tüm pazarcıları tek tek dolaşan ekip, kayıt dışı çalışan pazarcıları uyardı. Alanya'da kurulan pazarda kayıt dışı çalışan pazarcı esnafının Alanya Pazarcılar Odası tarafından uyarılmasının 'Gazipaşalı pazarcılara Alanya'da tezgah açtırılmayacak' şeklinde iddialara neden olduğuna değinen Köse, "Alanya Pazarcılar Odası'nın da bizim de mücadelemiz kayıt dışı pazarcılığın önlenmesi yönünde. Burada Alanya'ya giden pazarcılarımıza karşı bir kasıt yok. Sadece bir yanlış anlaşılma var. Alanya'nın mücadelesi bizim esnafımızla değil, kayıt dışı çalışanlarla. O yüzden Gazipaşalı esnaf arkadaşlarımızın Alanya'ya gitmesinde bir engel yoktur" diye konuştu.

Hem Alanya hem de Gazipaşa'da kayıt dışı çalışanlara karşı ortak çalışıp sorunları birlikte çözeceklerini vurgulayan Köse, "Sorun kayıt dışı çalışandır. Herkes eşit ortamda savaştığı zaman hiçbir sorun çıkmaz. Biz de istiyoruz ki vatanını, milletini seven herkes kayıt altına alınsın, vergisini verip ülkenin daha refah düzeye çıkmasını hep birlikte sağlayalım" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 10.03.2015 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.