Skandal! Altıntaş'da neler oluyor?

Altıntaş’da kadastro tespiti sırasında Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yaşar’ı çekiştirip, bağıranlar kimler? Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin “derebeylik yapıyorlar” diyerek kimleri işaret ediyor? Belediye Meclisi’nin seçtiği bilirkişi heyetini susturmak için baskı yapanlar neyin peşinde?

08 Temmuz 2014 Salı 11:41
Skandal! Altıntaş'da neler oluyor?
Altıntaş Mahallesi’nde hazine arazilerinin kadastro tespiti sırasında arbede çıktı. Kadastro memurunun ölçümü sırasında bazı vatandaşlar, MHP Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yaşar’ı tartaklamaya çalışırken, Belediye meclisinin tespit ettiği yeni bilirkişilerin yerine eski bilirkişilerin görev alması dikkatlerden kaçmadı.

Aksu Belediyesi Meclisi’nin hazine arazilerinin yağmalanmasına kararlı bir duruş sergilediğini belirten Meclis Üyesi Yaşar, “Bana sen burada ne arıyorsun? Diye bağırarak kolumdan çekmeye çalıştılar. Aksu Belediye Meclisi bu konuda yeni bilirkişi tespit etmişti. Baktım ki, eski bilirkişi heyetini çağırmışlar. Orada ne Belediye yetkilileri ne de güvenlik kuvvetleri vardı. Kadastro memuruna görevini hakkıyla yapmasını rica ettim. Ne acıdır ki, bana bağıran ve çekiştirenler BBP Aksu Belediye Meclis Üyesi İsmail Danacı’nın oğulları idi. Ben arazilerin kimin hakkıysa, onu yazdırmak için gelmiştim” dedi.

“Bunların ki derebeylik”
Bilirkişi heyetinin susturulmaya çalışıldığını vurgulayan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin,” Bunların yaptığının adı derebeyliktir. Bizimse sakin olmamız gerekiyor. Belediye Meclisi’nde yeni bilirkişi oluşturulurken kimin karşı çıktığını Aksu halkı biliyor. Bir tek İsmail Danacı olumsuz görüş bildirdi. İsmail Danacı’nın biladerinin dozerini getirip yer çevirdiğini tespit ettik. 2011’den sonra çevrilen yerlere göz açtırmayacağız. Karşımıza kim çıkarsa çıksın, Aksu’nun menfaatine olan bu olaydan bizi geri çeviremez” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 08.07.2014 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞENOL OZ 2014-07-08 11:55:05

kesin bu olaylarin altindan yaşar özer çikacaktir mefaat peşinde olanlar çikmiş şimdi yorum yapmaya başlar ama doğrusu neyse yerini bulur kimsenin kuşkusu olmasin